Magunkról

Mabuhay! Cris vagyok a Fülöp-szigetekről. A tradicionális hilot masszázst először a nagypapám révén ismertem meg, aki híres volt a mi falunkban – ami ma már várossá nőtt – Bagoban. A közeli városokban is híre ment, és mindenki csak Manghilotnak, vagy „a Masszőrnek” hívta. Még élénken él bennem az a kép, hogy emberek sorban várakoztak a házunk előtt, hogy bejuthassanak a hilot masszázsra.

Mindig is közel álltam a nagypapámhoz, és sokszor figyeltem mellette, hogy miként végzi az ügyfelek részére a masszázst. Kiskorunk óta bennünket is masszírozott. Ugyanakkor öt éves kisgyerekként mindig megkért, hogy én is masszírozzam őt. Tanított, hogy mely testrészeket érintsem.

Kicsiként sokszor tapostam a hátát, de mindig mondta, hogy mely területen álljak meg mozdulatlanul. Tizenöt éves koromban egyre jobban érdekelt a masszázs, és amikor a nagypapám engem is masszírozott, megtanította a technikákat is. Először a családtagjaimon gyakoroltam, később a barátaimon, végül elvégeztem egy hivatalos tréninget is, amelyen masszázs terapeuta oklevelet szereztem a „Natural Health Foundation of the Philippines” szervezettől.

Debrecenbe a férjem révén kerültem, akinek ez a szülővárosa. Ő az, aki gondoskodik arról, hogy ne jöjjek ki a masszázs gyakorlatból… Mindig mondom neki, hogy ez egy drága dolog ám, de csak elégülten mosolyog…!

Elérhetőség

Címünk:

4026 Debrecen, Bem tér 23.
(Hajlakk szépségszalon)
Térképhez >>

Telefon:

+36-30-412-7928


Időpontfoglalás

Megtalál minket a Facebookon is!

Örömmel tájékoztunk minden kedves vendégünket, hogy SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY lettünk.
Szolgáltatásainkat az OTP-MKB-K&H SZABADIDŐ szép kártyák terhére is igénybe tudják venni!

 

 

 

Szerzői jog

 

www.hilotmasszazs.hu © 2017- 2021. All Rights Reserved.