Szerzői jog

1. A hilotmasszázs.hu honlapján megjelenített képeket, információkat, dokumentumokat, és más írott anyagokat kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

2. A hilotmasszázs.hu honlapján közzétett képek, dokumentumok, információk szerzői jogi védelem alatt állnak, az azokkal kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására kizárólagosan a hilotmasszázs.hu jogosult. A honlap információi a hilotmasszázs.hu előzetes írásbeli engedélye nélkül kizárólag forrás megjelölésével használhatóak fel. A honlap tulajdonos előzetes engedélye nélkül az oldalak, illetve azok alkotóelemének nyilvános közzététele tilos.

3. A hilotmasszázs.hu honlapjának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat azonban, hogy a weboldalunkon változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a hilotmasszázs.hu semmilyen természetű felelősséget nem vállal a honlapjának pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető képek, információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

4. A hilotmasszázs.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy közzétett anyagokért, amelyek a hilotmasszázs.hu honlapjához kapcsolódnak, illetve arra hivatkoznak. A hilotmasszázs.hu nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlapjával kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

<<<< Vissza a főoldalra

Elérhetőség

Címünk:

4026 Debrecen, Bem tér 23.
(Hajlakk szépségszalon)
Térképhez >>

Telefon:

+36-30-412-7928

Email:

criselda[kukac]hilotmasszazs.hu

www.hilotmasszazs.hu © 2017 - 2019. All Rights Reserved.