Árak

Tudnivalók az árakról

Először is hálával tartozunk barátainknak, akik sok oldalról támogatták az első magyarországi HILOT masszázsközpont létrehozását itt Debrecenben. Igaz, a hely inkább egy kis stúdiónak felel meg, de mégis ez egy első, kezdeti lépés ahhoz, hogy mindenki számára – és nem csak egy bizonyos réteg számára - közel hozzuk a Fülöp-szigetek 3000 éves tradícióját. Hiszen mindenkinek joga van az egészségre, igaz?

Hogyan tudnánk a masszázst a mindennapi élet részévé tenni, úgy, mint akár egy kávézást? Szeretnénk, ha ügyfeleink nem csupán alkalmi igényekkel fordulnának felénk, mert a mindennapi stressz feloldásához nem elegendő csupán havi egy-egy alkalom. Természetesen érthető, hogy az jelentős kiadás lenne egy család számára, ha többször is igénybe vennének ilyen szolgáltatást. Éppen ezért árainkat kifejezetten erre a régióra mérten igyekeztünk meghatározni, figyelembe véve az itteni lakosság lehetőségeit.

Ez azonban nem arányos az olyan speciális masszázs, mint a hilot értékével. Akár Európában, akár más földrészen, nagyjából hasonló árszabások vannak, amelyek 1-1 óra alkalomra kb. 15-18.000 Ft-ot jelentenének. Ez egy standard ár ebben a kategóriában.

Bank- és Szép kártyás fizetési lehetőség!

Elérhetőség

Címünk:

4026 Debrecen, Bem tér 23.
(Hajlakk szépségszalon)
Térképhez >>

Telefon:

+36-30-412-7928


Időpontfoglalás

Megtalál minket a Facebookon is!

Örömmel tájékoztunk minden kedves vendégünket, hogy SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY lettünk.
Szolgáltatásainkat az OTP-MKB-K&H SZABADIDŐ szép kártyák terhére is igénybe tudják venni!

 

 

 

Szerzői jog

 

www.hilotmasszazs.hu © 2017 - 2021. All Rights Reserved.